АртМузИки Реалізований

Доданий
10.06.2020
Номер
175
Культура

Придбання музичних інструментів та музичного обладнання для колективів та виконавців МКЗК "ДДМШ№3" Арт-дебют". В наш час іновацій сучасне музичне мистецтво розвивається шаленими темпами і методика, форми та наповнення викладання потребують стрімких змін. Потребують оновлення і музичні інструменти та музичне обладанання, які є вагомою складовою ефективного навчального та творчого процесу.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Іванов
Бюджет
967 092 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, культура, творчість
Район
Чечелівський
Адреса
просп. Пушкіна, 75, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Більше 10 років в школі не оновлювалися музичні інструменти, за потребою відкриваються нові музичні класи для яких необхідно придбати інструменти, є гостра необхідність придбання музичного обладнання - це все не сприяє наданню якісних освітніх послуг, не дозволяє розширювати діяльність закладу та залучати більше учнів.

Мета проєкту

Створити сучасні, належні умови для творчого музичног розвитку громади, для надання якісних освітних послуг у сфері культури.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо придбати якісні музичні інструменти, що дозволить внести у звучання оркестру, ансамблів різноманіття барвистих тембрів, дасть можливість відтворювати музичні твори від української класики до сучасності. Придбання музичного обладнання ,що дозволить зробити навчальний процес наповненим та цікавим, дасть можливість створювати яскраві концертні номери.
Створити сприятливе середовище для підвищення культурного рівня громади міста.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Для задоволення потреб учнів, здобувачів освіти, батьків, громади.

Ключові показники оцінки результату

Використання в навчальному процесі якісних музичних інструментів, музичного обладнання покращить технічний та професійний рівень колективів та виконавців, дасть можливість охопити більшу аудиторію як здобувачів освіти так і поціновувачів музичного мистецтва.

Ризики у реалізації

Зміна курсу валюти

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

Ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

Клименко Ганна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради

Фотографії реалізованого проєкту