Тренажерна зала під відкритим небом Брав участь

Доданий
21.07.2017
Номер
150
Спорт

Цей проект передбачає установку сучасних тренажерів на спортивному майданчику під відкритим небом на території школи №134, що розташована на масиві Камьянський міста Дніпра.

Автор проєкту
Руслан
Руслан Оріщук
Бюджет
175 740 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Співавтори

Берневек Володимир Васильович

Мета проекту

Облаштування спортивного майданчика для популяризації здорового способу життя, залучення якомога більшої кількості дітей, молоді та дорослих мешканців масиву до занять спортом.

Проблема

Майбутнє кожної нації завжди залежить від підростаючого покоління, тому забезпечення здоров’я насамперед дітей безумовно є основним завданням сучасної школи. На території нашої школи вже є сучасні футбольне та баскетбольне поля, є бігова доріжка. Але для багатогранного фізичного розвитку цього замало. 1300 учнів школи, вихованці 14 спортивних секцій, що працюють на її базі та дорослі жителі житлового масиву можуть займатися спортом та зміцнювати своє здоров’я на свіжому повітрі не в повному обсязі.
Не вистачає обладнання, яке допоможе розвивати силу та витривалість.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Вирішити проблему допоможе наявність на території школи «Тренажерної зали під відкритим небом». Маючи сучасний спортивний майданчик школа матиме можливість покращити рівень уроків фізичного виховання, дати можливість професійним спортсменам вдосконалюватися, спортивні секцій, що базуються на території школи зможуть проводити тренування на свіжому повітрі, а жителі масиву активно відпочивати.

Для кого цей проект

Діти, молодь та усі бажаючи мешканці масиву Кам’янський.

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення кількості людей , що зможуть займатися спортом на свіжому повітрі в будь яку пору року та закалятися